fbpx
02nov.

Katseajal läbitud õpe, uued kogemused ja isiklik areng ning selle kõige reflekteerimine on iga töötaja jaoks väärtuslik. Täpselt nagu me teeme tagasiside vestlusi oma renditöötajatega, kelle sisseelamisperiood hakkab lõppema, teeme me seda oma meeskonnasiseselt. Tänases artiklis saame natukene lähemalt tuttavaks Annaga ning vaatame, millise kogemusega ta HR Agencysse tuli, kuidas ta oma 4-kuulise sisseelamise perioodiga rahule jäänud on ning millised tuuled viivad teda tuleviku suunas. 

Milline oli sinu töö enne HR Agencysse tulemist?

Enne kui jõudsin HR Agencysse, töötasin kasutatud autode müügi ettevõttes turundusassistendina. See oli väike ettevõte väheste töötajatega, mistõttu ei piirdunud minu töökohustused ainult turundusega. Tegutsesin ka personali valdkonnas ning olin omamoodi juhtkonna isiklik assistent. Ma nägin ja sain aru, milleks ma võimeline olen kuid kuna ma kunagi täielikult tööst ei välja lülitunud, siis mingil hetkel tasakaal töö ja isikliku elu vahel kadus ja nii jätkamine muutus võimatu. Olen väga tänulik selle kogemuse eest ja lahkusin ettevõttest positiivse noodiga.

Mis tundeid HR Agencys töötamine sinus tekitab? 

Esiteks tahaksin mainida, et enne HR Agencyga liitumist polnud mul suurt kogemust värbamises. Muidugi tegelesin eelmisel töökohal personali otsimisega, viisin läbi vestlusi, avaldasin töökuulutusi, suhtlesin kandidaatidega jne, kuid siin on kõik täiesti erinev. Tunnen, kuidas minu erialased oskused kasvavad ja arenevad, kuidas minu eesti keele oskus paraneb ning kogu kollektiiv toetab mind. See on minu jaoks väga väärtuslik ja esmakordselt puutun kokku päriselt toetava ja sõbraliku kollektiiviga, kus see on tõeline, mitte lihtsalt atraktiivsed sõnad töökuulutuses.

Milliseid uusi oskuseid oled siin töötades selgeks saanud? 

Ma olen parandanud oma suhtlemisoskusi, eriti suhtlemist kinnisema iseloomuga inimestega. Kuna olen ise omamoodi introvert, siis oli alguses keeruline vestelda kandidaadiga, kellel on sarnased omadused. On raske leida, mida küsida, kui inimene ei anna mingit teavet enda kohta. Samuti puutun siin tihti kokku vajadusega väljuda mugavustsoonist, mis kindlasti viib isikliku kasvuni. Ma olen hakanud paremini mõistma mitmeid personalitöö protsesse, arendan oma isiklikku brändi LinkedInis ja saan igapäevaselt tõsisemaks  professionaaliks selles valdkonnas.

Iseloomusta palun oma meeskonda ja koostööd

Anastassia, minu kolleeg, tegeleb sama valdkonnaga nagu mina kuid kauem. Alguses tundus ta mulle palju karmim kui ta tegelikult on, sest tegelikult on ta hingeliselt väga tundlik inimene. Temaga on meeldiv ühes tiimis  töötada, sest ta on väga kaastundlik, alati valmis aitama ja tegema midagi ühise eesmärgi nimel.

Tatjana tegeleb müügiga. Ta on tõeline professionaal ja sain aru, et meil on palju ühist. Ta ei karda proovida uusi asju, leiab kergesti argumente edukate müükide jaoks ning on üldiselt väga distsiplineeritud. On rõõm töötada ühes meeskonnas oma ala spetsialistiga.

Fred on turunduse guru. Fred on loov inimene ja tavaliselt on mul loovate inimestega raske ühise keele leidmine, kuid Frediga see nii polnud. Minu arvates on tal tööl selged isiklikud piirid ja ta ei sega oma professionaalseid ja isiklikke asju. Mulle väga meeldib tema ebatavaline ja minust erinev vaade asjadele ning tema tulemusele orienteeritus. Samuti hindan väga, et ma saan temalt palju õppida.

Jaanika on suurepärane juht. Tema võime meeskonda motiveerida on muljetavaldav. Mulle on alati meeldinud inimesed, kes on oma tööst põnevil. Tal on alati palju ideid, kuid samas on tal alati aega ja soovi luua kõigile tööl mugavad tingimused ning ta suudab seda teha nii, et iga töötaja soovib samuti ettevõttele edu ja kasumit tuua, mitte ainult nautida mugavat ajakava või head suhtumist.

Silver on väga konkreetne ja täpne. Tema juhtimisstiil erineb veidi Jaanika meetoditest, kuid see ei tähenda, et ta oleks vähem tulemuslik. Üldiselt osaleb ta ettevõtte kõigis protsessides ja tuleb märkida tema teadmisi raamatupidamises, õigusteaduses ja müügis. Minu arvates saab teda kirjeldada kui tõelist ettevõtjat ja suurepärast juhti, kes on väga tulemustele keskendunud.

Kokkuvõttes loodan väga, et minu kolleegidel on minust sama positiivne mulje nagu mul neist. On väga lihtne töötada HR Agency meeskonnas ja olen väga rõõmus, et saan töötada koos tõeliste professionaalide ja suurepäraste inimestega.

Mis on sinu tulevikuplaanid HR Agencys?

Minu soov ja peamine eesmärk hetkel on arendada oma enda brändi ja minna sihtotsingu suunas. Selleks omandan praegu kogemusi kolleegidelt ja treenin oma erialaseid oskusi. Ma püüan sellele ka osa oma isiklikust ajast pühendada, lugedes kirjandust ja vaadates erinevaid videotunde.

Kui tulnukad ründaksid samal ajal kui sa tööl oled, millise kolleegi päästaksid esimesena?

Tänu arenenud taibukusele ja suurepärasele meeskonnatööle oleksime kõik koos pääsenud.